När enkelhet blir lyx

Naturen sägs vara den bästa hälsokällan. Här får du en hel skärgård alldeles för dig själv.

Boka direkt

Med klippor som inspiration

Silverudden är ett paradis för dig som drömmer om en avkopplande semester i skärgårdens kanske vackraste område. Den trivsamma lilla stugan är belägen på en udde som ger känslan av en helt egen ö och erbjuder en magnifik utsikt över fjärden. Den har fått behålla sitt ursprungliga utseende från de svunna tiderna då den användes som fiskebod. Den är ett konstverk, så naturlig att den smälter ihop med klipporna.

Om du inte vet att den finns där någonstans mellan de obebodda kobbarna är det svårt att hitta den. Även ett vaksamt öga får leta länge. Alldeles framför stugan finns en skyddad grill och en vedeldad bastu. Det fina utedasset är kanske det enda dasset i sitt slag – det har enbart två väggar av vackra, väderbitna brädor. De andra två väggarna utgörs av bergets fina struktur. Här kan du ostört sitta och njuta av utsikten över vattnet…

Bo fräscht och fint vid vattnet

Här bor du enkelt utan rinnande vatten, men stugan är helt renoverad och inuti är den mycket ombonad och fräsch. Den har både ett kylskåp med frysfack och två plattor att laga mat på. Dessutom finns en solpanel som försörjer stugan med elektricitet, tillräckligt för att få hushållsel och för att kunna ladda telefoner och datorer. Här finns plats för tre till fyra personer.

Njut av ett svalka­nde dopp… Tassa in i bas­tun på bara fötter… Lyssna till lågor­nas sprakande och känn den sköna värmen sprida sig i din kropp…

Hitta din favoritvik med båten

Tuffa ut med båten, ta med något gott att njuta av och ge dig ut på upptäcktsfärd. I Brändö skärgård väntar oändligt många vackra vikar och små skär. Välj ut en vacker plats och avnjut middagen i solnedgången. Här kan du sitta i timmar utan att se vare sig någon båt eller annan människa. Det är du och naturen.

Nu fick vi lugn, vila och den återhämtning som var så innerligt efterlängtad i detta paradis, där enkelhet och funktion harmoniserar och skapar en genuin känsla av välbehag. Vi tackar varmt för all er värme och generositet. Vi kommer gärna tillbaka.


Lena, Maud & Lotta

Boka din drömsemester i dag

Anmäl ditt intresse så berättar vi mer.