Närhet till naturen

Bo mitt i naturens hjärta, med utsikt över den lilla fjärden och njut av grillkvällar och sköna stunder i den vedeldade bastun.

Boka direkt
Vedeldad bastu
Kylskåp med frysfack
Pentry med spisplattor
Micro
Båt med motor
Fiske på privat vatten

Din utsikt från Loftstugans tomt

Stuga för 4 personer

Tänk dig att vakna på morgonen, tassa ut på trappan och se ut över en magnifikt vacker skärgård – som du har alldeles för dig själv... Loftstugan är en fin liten stuga i två våningar, med två bäddar på vardera våning. Den är belägen på en udde tillsammans med Familjestugan, men de ligger utom synhåll från varandra.

Här finner du en skön plats för avkoppling med hela familjen. Stugan är utrustad med en liten kokvrå med kyl och frysfack, två spisplattor, micro, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Elektricitet finns, och så även grill och röklåda. Du kan köra bilen ända fram och parkera precis utanför stugan.

Du har också alltid tillgång till en egen båt med motor.

Upptäck vackra Brändö

Tänk dig en riktig skärgårdsidyll, med röda smultron till frukost, rökt abborre till middag och en natur som sjuder av liv – helt orörd av människan. Välkommen till Brändö. När lusten faller på kan du åka in till Brändö by, här finns mataffär, bank, post, idrottshall och restaurang. Och om du önskar kan du även strosa omkring på en av somrarnas små marknader.

Njut av ett svalkande dopp... Tassa in i bastun på bara fötter... Lyssna till lågornas sprakande och känn den sköna värmen sprida sig i din kropp...

Fiskö fiskeparadis! Några härliga dagar igen här på denna underbara ö. Fåglar i massor och göken som gal varje dag, även Svarthakedoppingen hade kommit. Alfåglar i tusental, skedänder och gäss. Fiskelyckan var relativt god, vad mer begära? Tack åter!


Immo Jonasson, Nordsjö H:fors

Boka din drömsemester i dag

Anmäl ditt intresse så berättar vi mer.