Få tid tillsammans

Somna till syrsornas vackra spel, sov gott i den tysta natten och vakna till glädjefylld fågelsång.

Boka direkt
Vedeldad bastu
Kylskåp med frysfack
Pentry med spisplattor
Micro
Båt med motor
Fiske på privat vatten

Din utsikt från Familjestugan

Stuga för hela familjen

En lugn idyll. Med vedeldad bastu och en egen liten sandstrand. Här finner du en skön plats för avkoppling med hela familjen. Stugan rymmer fyra personer och är utrustad med en liten kokvrå med kyl och frysfack, två spisplattor, micro, kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Elektricitet finns. Du kan köra bilen ända fram och parkera precis utanför stugan. Och från verandan ser du viken och den lilla stranden som finns på tomten.

Du har också alltid tillgång till en egen båt med motor.

Upptäck vackra Brändö

Tänk dig en riktig skärgårdsidyll, med röda smultron till frukost, rökt abborre till middag och en natur som sjuder av liv – helt orörd av människan. Välkommen till Brändö. När lusten faller på kan du åka in till Brändö by, här finns mataffär, bank, post, idrottshall och restaurang. Och om du önskar kan du även strosa omkring på en av somrarnas små marknader.

Njut av ett svalkande dopp... Tassa in i bastun på bara fötter... Lyssna till lågornas sprakande och känn den sköna värmen sprida sig i din kropp...

Åke & Birgitta har gett oss en plats att åka till för att koppla av från vår hektiska vardag. Här kommer vi ner i varv och finner både glädjen i livet och i vår relation. Till skillnad från den svenska skärgården är vi helt för oss själva här, och Åke & Brigitta är underbara som värdpar!


Magnus Helander & Helena Nilsson

Boka din drömsemester i dag

Anmäl ditt intresse så berättar vi mer.